Tel.:
China Hete Massageton fabrikant
Thuis

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Introductie van Shenzhen Pengfeida Sanitary Ware Co., LTD

Shenzhen Pengfeida Sanitary Ware Co, LTD is gevestigd in Shenzhen, China, die zijn merk sinds 2003 heeft gevestigd. Nu heeft ons bedrijf meer dan 100 werknemers met een totale activa van RMB 20 miljoen en neemt het gebied van bijna 10.000 vierkante meter. Pengfeida is een fabrikant met hoge en nieuwe technologie in de provincie Guangdong, evenals een belangrijke onderneming van Sanitary Ware, en beroemd door zijn merk "Ponfit". Tegenwoordig exporteren de meeste van onze producten naar Euro-Amerika, het Midden-Oosten, Australië, enz. We hopen oprecht dat we een geweldige zakelijke link kunnen opbouwen met al onze overzeese klanten.

Onze populaire producten zijn betrokken bij bijna alle binnen- en buitenmeubilairproducten, zoals buitenbubbelbad, spa met bubbelbad, massagebad van acryl, traditionele stoomsauna, infraroodsauna, houten hottub, houten huisserie , etc. raakte de binnenlandse en buitenlandse markt heel goed, met name hot spa bad en infrarood sauna.

Onze fabriek is uitgerust met geavanceerde apparatuur, geavanceerde instrument en gekwalificeerde management en R & D-teams. Door schaal van productie tot lage kosten ondertussen om de samenleving terug te betalen met een hoge kwaliteit maar concurrerende prijs

producten om meer gezinnen te laten genieten van de meer ideale en comfortabele leefruimte, met het oog op de hoge kwaliteit van producten te garanderen, ons bedrijf strikt uitvoert internationale kwaliteitscontrole standaard, onze goederen zijn gekwalificeerd door CE, SAA en FCC.

Pengfeida houdt zich sinds de oprichting altijd aan het concept 'Advocating Fitness, Leading Fashion', met 10 jaar management en administratie, het wordt steeds meer en meer ervaren en professioneel, heeft een eigen waarde, verantwoordelijkheidszin en eer ontwikkeld. We zijn vrij positief om de uitdaging van de markt aan te gaan en nieuwe producten te ontwikkelen. Elk van onze nieuwe producten is vol van creatie en geïntegreerd met verschillende stijlen, wat leidt tot een nieuw, gezond en beter leven. ODM & OEM-diensten zijn welkom. We hopen in de nabije toekomst langdurige vriendschap en samenwerking voor wederzijdse voordelen met uw eervolle bedrijf tot stand te brengen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Ponfit spa

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1500-12000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Pengfeida heeft altijd „Bepleitend Geschiktheid aangehangen, die Manier leidt“ concept sinds zijn aanvang, met 10 jaar Beheers en Beleid, wordt het meer en meer ervaren en professioneel, zijn eigen waarde, betekenis van verantwoordelijkheid en eer heeft ontwikkeld. Wij zijn vrij positief om voor de uitdaging van de markt te staan en nieuwe producten te ontwikkelen. Elk van onze nieuwe producten is volledig van verwezenlijking en met verschillende stijl geïntegreerd, die tot het nieuw gezond en beter leven leidt. ODM & OEM de diensten worden verwelkomd. Wij hopen om vriendschap en samenwerking op lange termijn voor wederzijdse voordelen met uw eerbaar bedrijf in de nabije toekomst te vestigen.

bedrijfsdiensten

Onze werkuren:
Uw onderzoek met betrekking tot onze product & prijs zal binnen 24hours worden geantwoord.
Werktijd: 9:00 am - 6:00 p.m., Maandag aan Vrijdag (UTC+8).

 

Ons Team:
Het goedgetrainde & ervaren personeel moet al uw onderzoeken binnen beantwoorden
Engels/Frans/Duitsland/Rus.

 

Verpakkingsdetails:
Dubbele film + dubbele schuim + droger + Karton + Plaat
1.Package het met film en behandelt de oppervlakte van Balboa hete tub spa
2.EPE inpakkend Balboa hete tub spa
3.Package het met schuim om het kader van hete tub spa te beschermen
4. Bij laatste, houten krat kon tot Balboa hete tub spa maken veilig genoeg

 

Leveringsdetail:
15 dagen voor een 20ft container, 20 dagen voor een 40HQ-container

Bedrijfteam

Ons Team:
Het goedgetrainde & ervaren personeel moet al uw onderzoeken binnen beantwoorden
Engels/Frans/Duitsland/Rus.

 

 

 

Het gebouw naast de Industriezone van Dasongyuan, Qiangxia-Gemeenschap, Guangming-Straat, het Nieuwe District van Guangming, Shenzhen
Tel.:86-769-89392191
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Hete Massageton Leverancier. © 2018 - 2020 hotmassagetub.com. All Rights Reserved.